NEWS

Κούκλες για νυφικά

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας μας στην ανάδειξη των προϊόντων των πελατών μας αποτέλεσε σημαντικό πλεονέκτημα στην επιλογή της κατάλληλης κούκλας για την εκάστοτε ανάγκη. Ένας απαιτητικός κλάδος που χρησιμοποιεί αποκλειστικά κούκλες βιτρίνας, μπούστα ραπτικής, σταντ αλλά και κρεμάστρες είναι τα showroom νυφικών. Η γνωστή εταιρία νυφικών Alkmini, επέλεξε κούκλες λευκές και μπούστα ραπτικής της εταιρίας μας για την ανάδειξη των προϊόντων της.

Please upload multiple images to the slider. Read more →

Κρεμάστρες Καταστημάτων

Στο νέο ηλεκτρονικό μας καταστήμα εξοπλισμού καταστημάτων έχετε πλέον την δυνατότητα να αγοράσετε Κρεμάστρες Καταστημάτων για τον χώρο σας σε άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πλαστικές κρεμάστρες, ξύλινες κρεμάστρες, μεταλλικές κρεμάστρες είναι μερικά από τα νέα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μείνετε συντονισμένοι γιατί πολλά ΝΕΑ προϊόντα για τον εξοπλισμό του μαγαζιού σας θα είναι σύντομα διαθέσιμα…!

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα, επισκευθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eshop.lemantinou.gr/el/kremastres-katastimaton.html

Read more →

Νέο eShop

Η εταιρία Λεμαντίνου Κούκλες βιτρίνας απέκτησε νέο κατάστημα, σε ηλεκτρονική μορφή. Τόσο η εταιρική ιστοσελίδα (site) όσο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop) είναι επισκέψιμο από Η/Υ, tablet και smarthpone. Περιηγηθείτε με λίγα μόνο κλικ και αγοράστε το προιόν που επιθυμείτε.

Read more →

Νέα Μοντέλα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παραλάβαμε τα νέα μοντέλα σε κούκλες βιτρίνας, γυναικείες, ανδρικές και παιδικές. Άμεσα διαθέσιμες και ετοιμοπαράδοτες. Σύντομα και η φωτογράφιση των νέων μοντέλων που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Read more →

Euroshop 2014

Όπως κάθε τριετία, έτσι και φέτος η εταιρία μας επισκέφθηκε την Παγκόσμια Έκθεση Επαγγελματικού Εξοπλισμού Euroshop Messe στο Dusseldorf, συναντώντας μεγάλους οίκους παραγωγής κούκλων βιτρίνας. Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς αλλά και της μόδας, η εταιρία μας δημιούργησε νέες συνεργασίες για την παραλαβή προϊόντων που απευθύνονται στο σύγχρονο εμπορικό κατάστημα. Περισσότερα θα δείτε μέσα από το photo album που δημιουργήθηκε στο page της εταιρίας μας στο facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.767796103272359.1073741842.605534639498507&type=3

Read more →

Νέα Ιστοσελίδα

Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα! Η εταιρία Λεμαντίνου | Κούκλες Βιτρίνας στην Θεσσαλονίκη, παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως: Κούκλες Βιτρίνας, Μπούστα, stands, κρεμάστρες και προϊόντα που σχετίζονται με τον Εξοπλισμό των εμπορικών καταστήματων. Μέσα από την νέα και πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές που έρχονται να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα για την ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα μας στο facebook στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/lemantinou.

Τέλος, η εταιρία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν για την δημιουργία τόσο της ιστοσελίδας όσο και όλων των υπόλοιπων στοιχείων. Τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Διεύθυνση Κατασκευών και Συντηρήσεων, τον Πολυχώρο Μύλος, το Κρεοπωλείο Εμ. Μαλλής και ΣΙΑ Ο.Ε., την εταιρία ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting, την Έλενα Μ.,  τον Δημήτρη Σ., τον Δημήτρη Μ., τον Βασίλη Λ., τον Γιάννη Ψ., τον Αντρέα Θ., τον Μιχάλη Δ., τον Δημοσθένη Γ.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη συμβολή σας.

Με εκτίμηση ΛΝ.

Read more →