Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Λεμαντίνου για σχεδόν 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Με συνέπεια, προγραμματισμό και διαρκή ενημέρωση καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο ικανοποιημένων εταιρειών βάζοντας το στίγμα μας στις επιχειρήσεις τους. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εισαγομένων προϊόντων Ιταλικών οίκων και αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα μεγάλης εταιρείας της ΤΑΙWAN. Τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη ή ακόμη και ειδικής παραγγελίας.

Σκοπός μας να κάνουμε την βιτρίνα του καταστήματος να είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας…

Στην εταιρία μας θα βρείτε κούκλες βιτρίνας, μπούστα ραπτικής, σταντς, κρεμάστρες και πολλά ακόμη εξαρτήματα που ολοκληρώνουν το σύγχρονο κατάστημα.

Κούκλες Βιτρίνας: Διατίθενται σε τέσσερις τύπους: Ρεαλιστικές, Άμορφες, Ανάγλυφες και Ακέφαλες, Γυναικείες, Ανδρικές και Παιδικές.

Τα Μπούστα ή μπούστα ραπτικής, αποτελούν επιλογή σε πιο προσιτές τιμές.

Τα σταντς , τροχήλατα ή μη, σε ιταλικό φινίρισμα και διάφορες διαστάσεις μπορείτε να τα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στην εταιρία μας για να συμπληρώσετε οποιαδήποτε ανάγκη σας άμεσα και γρήγορα.

Τέλος, οι κρεμάστρες αποτελούν τον “κρυφό” και σημαντικό παράγοντα σε ένα κατάστημα. Είναι τα στοιχεία αυτά που απαιτούν άριστη ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα για να ολοκληρώσουν την εταιρική ταυτότητα του καταστήματός σας.